Senin Ayakkabını Ben Giysem Projesi

PROJE HAKKINDA

"Senin Ayakkabını Ben Giysem/If I Are Your Shoes" adındaki proje ilkokul çağındaki çocuklarda  ''EMPATİ'' duygusunu oluşturmak, kendimizi karşımızdaki kişinin yerine koyabilmek, başka insanları anlamak,olduğu gibi kabul etmek, onların içinde bulunduğu durumu kavramaya çalışmak amacıyla otizm, disleksi, özel eğitime ihtiyacı olan bireyleri, obeziteyi, yaşlı kişileri, hastaları, maddi yardıma ihtiyacı olan insanları anlayabilmek, mobing ve akran baskısına karşı çıkmak ve sokak hayvanlarını, koruyarak onlara şefkat göstermek ve   yardımcı olmak amacı ile oluşturulmuştur. Proje okulumuz rehber öğretmeni Arzu Çakıcı tarafından yürütülmektedir.10 Türkiye'den 2 ise Romanyadan ortak üyesi bulunmaktadır. Arzu Çakıcı'yı ve 3.sınıf öğrencilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

29.04.2022 373