"TÜRK'ÜN ÖZÜ, AKİF'İN SÖZÜ" KONULU RESİM YARIŞMASI

"İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü” münasebetiyle okulumuz öğrencileri arasında düzenlenen “Türk'ün Özü, Akif'in Sözü ” konulu resim yarışması.

Her kademe düzeyinde 1. olan öğrencilere komisyon üyelerince belirlenen ödüller okulda gerçekleştirilecek törende takdim edilecektir. Komisyon üyelerince belirlenen resimler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 'ne gönderilerek İlçe de gerçekleştirilecek olan yarışmada okulumuzu temsil edecektir.

15.01.2024 1052

Yarışmaya katılacak öğrenciler 35 x 50 ebatlarındaki resim kağıdına kuru, pastel, guaj boya ile yapacakları resimleri paspartulu bir şekilde göndereceklerdir. Resimlerin ön ve arka yüzünde öğrenci tanıtıcı hiçbir ibare bulunmayacaktır.  Öğrenciye ait ad, soyad, sınıf, okul telefon numarası gibi bilgiler sınıf öğretmeninden alacağı  etikete göre doldurulup ağzı kapalı bir zarf içerisinde eser arkasına yapıştırılarak teslim edilecektir.

Resim Değerlendirme Kriterleri :

35 x 50 ebatlarındaki resim kağıdına kuru pastel, guaj boya ile yapacakları resimleri paspartulu bir şekilde olacaktır.

Eserler tamamen öğrenciye ait özgün olmalıdır, aksi takdirde eserler değerlendirme dışı bırakılır.

Amaca uygunluk, 20 puan

"Türk'ün Özü, Akifin Sözü " temasının yorumlanması, 20 puan

Resim tekniğini uygulama  , 20 puan

Kompozisyon , 20 puan

Özgünlük , 20 puan

Toplam:100 puandır

OKULA SON TESLİM TARİHİ : 23 Şubat 2024 cuma günü saat 14:30 dur.